keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Yhteistyöverkostojen osaaminen syvenee

Opintojakson tavoitteena on ollut lisätä osaamista ammatillisen koulutuksen kansallisista ja kansainvälisistä yhteistyöverkostoista. Lisäksi tavoitteen on ollut syventää ymmärtämystä ammatillisen koulutusorganisaation hallinnointiin, johtamiseen ja rahoitukseen.

Näistä johdettujen alateemojen käsittely on edennyt teemakohtaisesti itse luomienne autenttisten kysymyksien pohjalta. Työ näyttää etenevän hyvää vauhtia kohti ensi maanantaita, Blogeista pitäisi löytä maanantaina koko opintopiirin näkemys teemakohtaisesti sekä lopputuotoksenne. Lähipäivän ohjelma löytyy täältä. Ilmoittakaa WA-ryhmässä, mikäli tarvitsette esittelyyn iPadeja. Meillä on käytössä myös AppleTV-luokka, jos on tarvetta.

Opintopiireiltä toivoisin vielä tämän postauksen jatkoksi listausta lopputuotoksesta. -Sanna


Kuvassa on Madrid  vuosien tauon jälkeen  kauniisti pastilliväreissään
Tästä kaupungista käynnistyi minun oma kansainvälistymisen polku.


4 kommenttia:

  1. Selviytyjiltä tulossa opettajan verkostoitumisvinkkejä, jotka on kerätty YM14 AOKK (Sannan) ryhmästä Facebookissa jaettuun dokumenttiin.

    VastaaPoista
  2. Tähtösten lopputuotos on Prezi-esitys, joka voisi toimia yhteistyverkostojen työvälineenä oppilaitoksessa.

    VastaaPoista
  3. Yökkösten lopputuotos on facebook-ryhmä ammatillisille opettajaopiskelijoille eri puolilta Suomea, tarkoituksena verkostoituminen ja ajatusten vaihto. Ryhmä edstaisi itseään myös esim. Educa-messuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hämeen hilpeillä tuotoksena verkostokalenteri blogissa. Kalenterissa erilaisia tapahtumia, messuja jne.

      Poista